Samenspeeldag, zaterdag 6 mei

Zaterdag 6 mei samenspeeldag

Speeltuin De Zoutkeet is weer open vanaf zaterdag 15 april, tot en met de herfstvakantie. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Onze speeltuin is inclusief, dit betekent dat een kind met een handicap, wel of niet rolstoel afhankelijk, ook bij ons samen kunnen spelen. Ook is er een kinderbibliotheek, waar kinderen boekjes uit mee mogen nemen/lenen.

Zaterdag 6 mei samenspeeldag

Zaterdag 6 mei is er een keigave samen-speeldag op de planning. Samen met de speeltuinbende van stichting het gehandicapte kind organiseren we deze dag!

Om het tot een succes te maken zijn we opzoek naar vrijwilligers. Zo ook naar ouders van kinderen met een handicap. We willen graag leren van hun ervaring en inzicht. Lijkt het je wat om mee te helpen?

Meld je aan via: bblommestein@teamsportservice.nl of bij Marg Tax 0356242822

Kijk voor meer informatie op de websites van de Zoutkeet, van de speeltuinbende en van stichting het gehandicapte kind. Belangrijk om te weten niet via Google naar de website van de zoutkeet te gaan, daar staat voornamelijk de openingstijden van het buurt huis op, dus www.zoutkeet.nl.

Kosten abonnementen € 38,00 voor het hele gezin en hele seizoen of dagkaartjes € 1,75 p.p. Zaterdag 6 mei Het samenspeel-evenement van 13.00 uur tot 16.00 uur. Jullie zijn allemaal elke dag van harte welkom om te komen spelen.

Marg Tax