Nieuwe wijkkrant

Beste buurtbewoner in postcodegebied 1215,

Met gepaste trost presenteren we hierbij het eerste nummer van Wijkkrant 1215! Deze krant wordt komende week huis aan huis in het hele postcodegebied verspreid (uitgezonderd brievenbussen met een Nee/Nee stikker). We hebben met veel plezier aan de wijkkrant gewerkt. Voor het volgende nummer (voorjaar 2018) en alle daarop volgende nummers zijn op zoek naar versterking: redactieleden, mensen die iets te vertellen/ schrijven hebben, die het krantje willen rondbrengen ….. en meer.

Kortom: Veel leesplezier en meld je aan om mee te doen.

Vriendelijke groet,

Namens de redactie

Ute Hoogeveen, buurtcoördinator Hilversum Zuid

 

Wijkkrant 1215 – definitieve online versie

Verandering Body Fit

Augustus 2017.

 

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Froukje van ’t Hoff. Ik ben gediplomeerd assistent instructeur rolstoeldans en Sportleider SeniorenSport en geef Keep Fit/Blijft Fit-, wat een soortgelijke les is als Bodyfit , Meer Bewegen voor Senioren en GALM/SCALA-lessen.

Per ingang van 4 september aanstaande mag ik het laatste uur Bodyfit-les, 11.10 – 12.10 uur, op de maandag in de Zoutkeet van Riet van Engelen overnemen.

Riet van Engelen geeft de 2 eerste lessen, Bodyfit  van 09.00 -10.00 uur en Meer Bewegen voor Ouderen van 10.05 – 11.05 uur, nog wel tot eind dit jaar en het plan is dat ik die lessen ook van haar ga overnemen.

Jullie zijn van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen bij ons.

15 lessen (sept/dec en jan/april) kosten € 67,50 en het nieuwe seizoen begint op maandag 4 september aanstaande.

Voor meer informatie bel en/of mail;

Froukje van ’t Hoff; 06-34110723, mail; freedance@hotmail.nl

Riet van Engelen; 035-6219353, mail; mc.van.engelen@hetnet.nl.

Weer een lintje

Weer een vrijwilliger gedecoreerd!
Vorig jaar is er door een bestuurslid voor 8 vrijwilligers een voorstel ingediend voor een koninklijke onderscheiding. Echter 1 is er afgewezen (Joop Jacobs) en de reden weten we nog steeds niet.
Daarom hebben we Joop dit jaar weer voorgedragen en nu is het wel gelukt, wat wij hem als bestuur van harte gunnen want hij stopt menig uurtje in De Zoutkeet.
Hij zorgt als gebouw beheerder dat alles zo goed mogelijk functioneert, naast zijn werk bij zorgorganisatie Hilverzorg, waar hij met jong dementerende werkt.
Gelet op zijn inzet als vrijwilliger en bestuurslid van het wijkcentrum en speeltuin heeft het Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander behaagd Johannes Pieter oftewel Joop Jacobs te benoemen tot LID in de Orde van Oranje-Nassau.

 

?

 

26 april 2016 Zoutkeet vrijwilligers in Nieuws

Vandaag was het zover 7 vrijwilligers van de Zoutkeet werden gedecorreerd door Burgemeester P.Broertjes van Hilversum
Marg, Theo, Hennie, Bea, Clara, Petra en Paulette mochten een Koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen voor hun jaren lange vrijwillige inzet bij Wijkcentrum – Speeltuin de Zoutkeet.
Wij als bestuur van Stichting Wijkcentrum De Zoutkeet zijn hier natuurlijk zeer vereerd mee, en hopen dat wij nog vele jaren kunnen rekenen op hun inzet. P1150643P1150672P1150757P1150773P1150774P1150723