MANNEN GEZOCHT

Rare opmerking he? Maar ja, wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij evenementen of om zitting te nemen in het bestuur.

Er heeft zich een aantal dames aangemeld en daar zijn wij heel blij mee zijn! Maar soms moet er ook gesjouwd worden, bijvoorbeeld bij het neerzetten van tafels en stoelen bij de bingo of rommelmarkt. Het gaat om af en toe een uurtje, het legt echt geen groot beslag op je tijd.

Ook zijn er soms gelegenheden dat er wat verbouwd of vertimmerd moet worden en ook daar kunnen we wel wat rechterhanden gebruiken.

De huidige heren die dit allemaal doen kunnen wel een extra handje gebruiken af en toe. Dus bij deze de oproep: mannen gezocht!

Voor informatie kunt u contact opnemen met Marg Tax, tel.nr. 6242822 of Bea Meijer, tel.nr. 6234104

ROMMELMARKT

Zondag 31 maart houden wij weer onze voorjaarsrommelmarkt. De lente is aangebroken en velen van u krijgen dan voorjaars- en opruimkriebels.

Zijn er goede spullen bij die u niet meer nodig heeft of niet meer gaat gebruiken, dan willen wij deze graag zaterdag 30 maart van u overnemen.

Wij gaan er dan van alles aan doen om deze te verkopen om zo een extraatje binnen te halen voor onderhoud buurthuis en speeltuin.

U kunt uw overtollige spullen zaterdag 30 maart tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons inleveren.

Woont u in de wijk en bent u echt niet in de gelegenheid het zelf te brengen, dan kunnen wij het zaterdag 30 maart bij u opkomen halen. Bel dan met Bea Meijer, tel. 6234104 (voicemail inspreken mag ook).

Eerder brengen of ophalen is helaas niet mogelijk, omdat wij geen opslagruimte hebben.

De rommelmarkt zelf is zondag 31 maart van 11.00-14.30uur. De toegang is nog steeds gratis.

BINGO 16 maart

Ook dit voorjaar zijn er nog tal van gezellige evenementen in de Zoutkeet, zoals onze gezellige bingo-avonden. Op 16 maart laten wij de ballen weer rollen en gunnen wij iedereen een kleine prijs of een hoofdprijs. Onze super hoofdprijs is nog steeds een goed gevulde consumentenmand.

U koopt een kaart van 7,50 euro en daar speelt u de hele avond mee. Wij spelen 8 rondes en de laatste ronde is de superronde.

Het eerste kopje koffie of thee, met koekje, kunnen wij u nog steeds gratis aanbieden. Ook het knabbeltje tussendoor is er nog steeds en een troostprijsje voor de echte pechvogels.

Wij beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur.

Op naar prachtig speeltuinseizoen

Afgelopen maandag (15 februari) zijn er diverse werkzaamheden opgestart in de Zoutkeet speeltuin, zodat alles klaar is voor de opening van het speeltuinseizoen op 13 april.

Onze hovenier is de overgebleven schamele stukken gras aan het vervangen voor kunstgras. Dit om het onderhoud aan het echte gras -wat bijna tevergeefs was- op te lossen. Direct worden ook onze zandbakken weer voorzien van nieuw zand en zullen onze eigen speeltuin medewerkers enkele nieuwe banken gaan plaatsen.

Kortom, met deze zonnige februari dagen kan er flink worden doorgepakt in de speeltuin. Iedereen heeft al zin in het voorjaar, en voor zover we het nu kunnen zien krijgen we weer een hele fraaie speeltuin, die ongetwijfeld voor veel speelplezier gaat zorgen.

Op naar een prachtig speeltuinseizoen, wat zal starten op 13 april!