GEEN ROMMELMARKT IN MAART.

Zoals vaste bezoekers weten, hebben wij in het weekend dat de zomertijd en het weekend dat de wintertijd in gaat altijd onze rommelmarkt.

Helaas hebben we dit jaar GEEN rommelmarkt eind maart! Ten eerste valt de verkoopdag op 1e Paasdag. Daarnaast hebben wij tot op heden ook nog geen instanties kunnen vinden waar wij de goede overgebleven spullen aan kunnen doneren. Het risico is dat wij zoveel overhouden dat het een paar extra containers kost om alles kwijt te raken en dat is zonde van de opbrengst en de spullen.

De spullen blijven dan meestal een tijd in de speeltuin liggen, maar deze moet worden klaargemaakt voor de opening op 20 april. Dat wordt gedaan door onder andere dezelfde personen die ook bij de rommelmarkt helpen.

Verder is in oktober gebleken dat, als er veel tegelijk binnengebracht wordt, wij niet kunnen controleren wat er binnenkomt. Het leek wel of sommigen dachten dat wij een een 2e Crailo zijn! Wij gaan bekijken hoe wij dit in oktober kunnen ondervangen. U hoort van ons tegen die tijd.