Donaties voor de speeltuin

Het bestuur en de vrijwilligers van de Zoutkeet zijn erg blij en dankbaar voor de grandioze donaties die we mochten ontvangen voor de opening van het speeltuinseizoen van 2022.

Allereerst is het mogelijk gemaakt door een anonieme donateur en Rotary Club Hilversum West dat er speeltoestellen voor kinderen met een beperking werden aangeschaft. Zoals een speciale draaimolen waar kinderen die rolstoel gebonden zijn met hun rolstoel in kunnen. Een speciale waterpomp die vanuit de rolstoel bediend kan worden en bij de zandbak is er een verhoogde zandtafel neergezet waar kinderen met een rolstoel onder kunnen aanschuiven zodat zij met zand en water kunnen kliederen. Namens alle kinderen Dank jullie wel!”

De Firma Arkema speelvoorzieningen, waar de speeltoestellen vandaan komen en die zij ook geplaatst hebben trok € 1000,00 van de prijs af. Heel erg bedankt daarvoor!

Speeltoestellen voor mindervaliden

Speeltoestellen bieden mindervalide personen een fijne plek om rustig te bewegen. Arkema Speelvoorzieningen heeft een aanbod gecertificeerde speeltoestellen die specifiek zijn afgestemd op de behoeftes van mensen met een beperking. Naast de speeltoestellen die specifiek voor mindervalide personen ontwikkeld zijn, biedt Arkema Speelvoorzieningen ook speeltoestellen aan die gecombineerd te gebruiken zijn door valide en mindervalide personen om de interactie te vergroten.

Voor het nieuwe speeltuin seizoen wordt altijd onderhoud gepleegd en alle speeltoestellen en materialen nagekeken en waar nodig gerepareerd en/of geschilderd. Voor het schilderwerk halen we altijd de verf bij “SPRONG VERF” , zij haalde een deel van de prijs af! Geweldig, Dank jullie wel!

AL RUIM 100 JAAR GEVEN WIJ GEPASSIONEERD ADVIES OP HET GEBIED VAN VERF EN BEHANG.        Ton SPRONG IS SAMEN MET ZIJN VROUW WILLIE AL DE DERDE GENERATIE SPRONG DIE DE SCEPTER ZWAAIT IN DE KLEURRIJKE WINKEL AAN DE BOSDRIFT 46 IN HILVERSUM.

NAAST HET VERWORVEN VAKMANSCHAP VAN VADER OP ZOON, VOLGEN WIJ DE NIEUWSTE TRENDS OP HET GEBIED VAN VERF EN KLEUR OP DE VOET. REGELMATIG VOLGEN WIJ CURSUSSEN OP ONS VAKGEBIED, ZODAT WIJ ALTIJD OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN.
OOK OP HET GEBIED VAN BEHANG BENT U BIJ ONS AAN HET GOEDE ADRES! WIJ HEBBEN EEN UITGEBREIDE COLLECTIE MET INSPIRERENDE BEHANGBOEKEN EN HELPEN U GRAAG EEN STUK OP WEG!

BEHANGEN SPANNEND?? DAAR HEBBEN WIJ OOK EEN PRIMA OPLOSSING VOOR. 

KOM GERUST EENS LANGS OM ONDER HET GENOT VAN EEN KOPJE THEE OF KOFFIE U TE LATEN INFORMEREN!

Ook ontvingen we een fantastische donatie van het onderhoudsbedrijf;

in de vorm van; 2 toiletten met wastafel, een voor de kinderen en een voor volwassenen! Fantastisch, “Dank jullie wel!

DNA VAN MOUTON

MOUTON is een landelijk opererend onderhoudsbedrijf met een uitgebreid pakket aan disciplines: service onderhoud, dagelijks onderhoud en mutatie onderhoud. Een uitbreidend gamma van elkaar versterkende disciplines, ondersteund door een continu aangescherpte marktvisie.

Alles in eigen huis. Het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit. Deze werkwijze noemen wij MOUTON.

MOUTON als werkprincipe én als mens