Yoga – Mirjam de Boer

 

 YogaNIEUW

U bent van harte welkom bij de Yoga lessen van Mirjam de Boer.

Yoga betekent letterlijk vereniging. Harmonie van lichaam en geest. Yoga verenigt en inspireert. Want wie wil nu niet even weg uit de hectiek van alle dag. Hoe zou het zijn als u weer de rust en nieuwe energie (terug)vindt? Iedere zondag en woensdag krijgt u bij Mirjam de kans om uw ‘batterij’ op te laden.

Goede investering in uw gezondheid
De lessen van Mirjam lijken op de yoga die iedereen kent, maar zijn veel actiever en harmonieuzer. Het verschil is al snel merkbaar. U voelt zich energieker en fitter, uw spieren worden sterker, uw ademhaling beter en u voelt zich meer ontspannen.
Als u regelmatig de lessen bijwoont bij Mirjam heeft u een betere nachtrust en een betere beheersing van lichamelijke klachten. Mentaal voelt u zich ook een stuk fitter. Zodoende kunt u beter de ‘hobbels van het leven’ verdragen.
Elke bijeenkomst eindigt met lange ontspanning, meditatieve muziek en serene rust.

Lestijden:
Zondag: 10.00 – 11.00 uur
Woensdag: 09.30 – 10.30 uur
Woensdag: 11.00 – 12.00 uur (Gentle Yoga)
Woensdag: 18.00-19.00 Uur

NIEUW: GENTLE YOGA
Per januari 2016 is op de woensdagochtend van 11.00 – 12.00 uur Gentle yoga. Deze rustige meditatieve yogavorm afkomstig uit Canada leidt tot een verbeterde energiedoorstoming en meer levenskracht. Bovendien werkt deze specifieke vorm heel kalmerend op het fysieke en mentale systeem. Gentle yoga is heel geschikt als je op zoek bent naar een zachtere manier om yoga te beoefenen omdat je de gewone yoga vaak te inspannend vindt.

Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.soepelengezond.nl  of stuur een e-mail naar info@soepelengezond.nl of bel met Mirjam op 035 6221575.

Facebookpagina klik hier voor de Facebook pagina