Repair Café Hilversum in de Zoutkeet

8 oktober, 12 november en 10 december

Wat doe je met een kapotte broodrooster, klok, audio apparatuur, lampen, speelgoed of een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Weggooien? Mooi niet! Kom naar  Repair Café Hilversum waar reparateurs op vrijwillige basis kapotte spullen repareren en ze een tweede leven geven.

Aanwezige reparatiekennis Repair Café Hilversum 

Elektrische (huishoudelijke) apparaten, houtbewerking, stoffering, textiel (klein herstel), fietsen en fietsverlichting, sieraden(bijous), speelgoed, computers (ook voor installatieproblemen).

Voor foto’s en informatie over Repair Café Hilversum, zie ook de Facebookpagina van Repair Café Hilversum. 

Toegang tot het Repair Café is gratis. Je waardering voor dit initiatief kun je kenbaar maken met een vrijwillige bijdrage in onze spaarpot, die altijd op de ontvangsttafel staat. Hierdoor worden we in staat gesteld gereedschap en materialen aan te schaffen en diverse kosten (bijvoorbeeld drukwerk, lunches en drankjes vrijwilligers) te betalen. Kom je naar het Repair Café met een kapotte rits of een apparaat waar onderdelen van vervangen moeten worden, neem die zaken dan mee! Soms hebben wij onderdelen in huis, daar vragen we dan wel een kleine vergoeding voor.

Data in 2022:
8 oktober, 12 november, 10 december

Je kunt de reparatie bon ook per e-mail insturen repaircafe@hilversumverbonden.nl, mocht je niet beschikken over een printer. Doe dit dan wel uiterlijk de vrijdagmiddag voordat je het Repair Café bezoekt. 

Reparaties?

In verband met de Corona maatregelen werken we voorlopig in een iets andere opzet dan normaal. Bezoekers kunnen tussen 11.30 – 12.45 uur te repareren spullen inleveren. Tussen 13.45-14.15 kan het gerepareerde voorwerp worden opgehaald.

Reparatiebon
Vul voordat je komt alvast de reparatie bon in en neem ‘m mee naar het Repair Café. Dit voorkomt wachten tijdens de intake.

http://hilversumverbonden.nl/repaircafe (zie voorbeeld)