ROMMELMARKT

Het is bijna weer tijd voor de Zoutkeet-rommelmarkt!

 Zaterdag 28 maart – Inbreng Rommelmarkt 10.00-16.00 uur                                                           Zondag 29 maart – Verkoop Rommelmarkt 11.00-14.30 uur

Heeft u uw kamers, zolder, kelder, schuur of garage opgeruimd en blijft u zitten met spullen die nog goed zijn en waarvan u denkt ‘wat moet ik ermee?!’. Dan hebben wij een oplossing voor u: de Zoutkeet Rommelmarkt!

Zaterdag 28 maart tussen 10.00-16.00 uur kunt u uw spullen bij ons inleveren. Wij stallen alles uit, zodat zondag 29 maart oktober kooplustigen keus genoeg hebben om voor een leuke prijs hun huis met leuke, gekke, aparte dingen weer op te leuken.

Kapotte spullen en kapotte elektra en meubels nemen wij niet aan. Wat overblijft gaat zoveel mogelijk naar andere instanties die dat nog kunnen gebruiken

De toegang is nog steeds gratis. Er is koffie e.d. en ook voor soep en een broodje kunt u aan de bar terecht. Kortom, een bezoekje is zeker de moeite waard.

Kunt u uw overtollig spullen echt niet zelf brengen en woont u in de Zeeheldenbuurt, dan kunnen wij het zaterdag 26 oktober bij u ophalen. U kunt hiervoor bellen met Bea Meijer, tel. 6234104 (bij geen gehoor voice-mail inspreken).