Activiteiten

In de Zoutkeet organiseren we diverse eigen activiteiten.

Na de lange en warme zomer maken wij ons weer op voor de Bingo, Rommelmarkt en het Sinterklaasfeest in de Zoutkeet.

EVENEMENTENKALENDER
Zaterdag 15 december – Kerstbingo – Zaal open 19:30u, aanvang 20u

BINGO
De Bingo-avonden zijn iedere derde zaterdag van de maand. Een Bingo-avond begint om 20u, de zaal gaat open om 19:30u. We spelen met schuifkaarten, dus pen of stift zijn niet nodig. U betaalt 7,50 euro per kaart en daar speelt u de hele avond mee. Wij spelen 7 gewone rondes en 1 superronde.
Gelukkig zijn een aantal van onze vrijwilligers gek op shoppen en zij doen hun uiterste best om leuke prijsjes en prijzen te vinden. Zij struinen alle leuke winkels in de wijde omgeving af!
De hoofdprijs in de superronde is een flink gevulde consumentenmand. Het eerste kopje koffie/thee is nog steeds gratis. Eind van de avond hebben we nog een soort loterij, waarbij wij een paar kleine prijsjes weggeven. En ook aan de pechvogels die niets winnen wordt gedacht.
Kortom, een leuke gezellige avond met kans op het winnen van leuke prijsjes of prijzen.

ROMMELMARKT
Op 28 oktober houden wij weer onze rommelmarkt, beroemd in Hilversum en omstreken. Zaterdag 27 oktober kunt u de spullen die nog goed zijn, maar waar u toch afscheid van wilt nemen, bij ons inleveren tussen 10u-16u. Woont u in de Zeeheldenbuurt en bent u echt niet in staat om zelf de spullen bij ons te brengen, dan kunnen deze opgehaald worden. Ook dit kan alleen op zaterdag 27 oktober, omdat we geen ruimte hebben om spullen op te slaan. U kunt daarvoor bellen met Bea Meijer op nummer 035-6234104 (voicemail aanwezig).
Zondag 28 oktober bent u tussen 11u-14:30u van harte welkom om alles wat binnengebracht is te kopen. Er zit vast iets tussen wat u goed kunt gebruiken of waar u al tijden op zoek naar was. De entree is gratis. Tijdens het ‘winkelen’ kunt u aan de bar koffie/thee, soep of een broodje nuttigen.
De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de speeltuin en het buurthuis.

SINTERKLAASFEEST
Ook tijdens de enorme hitte zijn de Pieten in Spanje alweer druk bezig met de agenda van Sinterklaas om te noteren waar hij allemaal zijn verjaardag gaat vieren. Gelukkig wil de Sint ook dit jaar weer 2 dagen naar de Zoutkeet komen en wij zijn daar erg blij mee!
De Sint komt zaterdag 24 en zondag 25 november naar de Zoutkeet. Vrijdag 23 november vanaf 11u kunnen de kaarten gekocht worden. En helaas: op=op!
Wat er gebeuren gaat is ook voor ons nog een verrassing, maar we twijfelen er niet aan dat het weer net zo gezellig wordt als voorgaande jaren.